Michael Jackson 93 in Kuala Lumpur

Ahad, 27 Disember 2009

berita......

Ahad, 15 November 2009

Pelik Tapi Benar















































Misteri dibalik kematian presiden Lincoln dan Kennedy diantaranya seperti yang ada dibawah ini:

Abraham Lincoln terpilih sebagai anggota Kongres pada tahun 1846.
John F. Kennedy terpilih sebagai anggota Kongres pada tahun 1946.

Abraham Lincoln terpilih sebagai Presiden Amerika pada 1860.
John F. Kennedy terpilih sebagai Presiden Amerika pada 1960.

Nama Lincoln dan Kennedy sama-sama terdiri dari tujuh huruf.
Keduanya sama-sama mengambil berat masalah hak-hak sivil.

Isteri kedua-duanya sama-sama kehilangan anak di Rumah putih.
Keduanya di tembak pada hari Jumaat. Kedua-duanya ditembak di kepala.
Setiausaha Lincoln bernama Kennedy. Setiausaha Kennedy bernama Lincoln.

Kedua-duanya dibunuh oleh penduduk dari Wilayah Selatan.
Kedua-duanya digantikan oleh orang Wilayah Selatan.

Pengganti mereka bernama Johnson.
Andrew Johnson, yang menggantikan Lincoln lahir pada 1808.
Lyndon Johnson, yang menggantikan Kennedy lahir pada 1908.

John Wilkes Booth, pembunuh Lincoln lahir pada tahun 1839.
Lee Harvey Oswald, pembunuh Kennedy lahir pada tahun 1939.
Nama kedua-dua pembunuh terdiri dari tiga nama.
Nama kedua-dua pembunuh tersebut sama-sama terdiri dari 15 huruf.
Kedua-dua pembunuh itu lari dari sebuah pawagam dan tertangkap di sebuah gudang.
Booth tertangkap di sebuah gudang setelah berupaya memboloskan diri dari sebuah pawagam.
Oswald tertangkap di sebuah pawagam setelah sebelumnya berupaya memboloskan diri dari sebuah gudang.
Booth dan Oswald dibunuh sebelum mereka diadili.

Dan ini yang paling unik?..

Seminggu sebelum Lincoln ditembak, ia berada di Kota kecil Monroe, di wilayah Maryland.
Seminggu sebelum Kennedy ditembak, ia berada bersama Marylin Monroe.

Believe it or Not?

Filem 2012

Kelebihan "2012" adalah sekurang-kurang Roland Emmerich (Pengarah Independence Day dan The Day After Tomorrow) berjaya memaparkan sekelumit gambaran kedahsyatan huru hara Kiamat walaupun tidak mampu membayangkan dan menggambarkan secara keseluruhan sebagaimana kita fahami dalam nas agama kita.


Tersiratnya pula, saksikanlah nanti betapa dahsyatnya teknologi Hollywood melalui kegeniusan studio Columbia Pictures - salah satu proksi Illuminati dunia - dalam menggambarkan apa jua yang selama difikirkan mustahil untuk digambarkan oleh akal waras manusia.


Kekurangan "2012" adalah berkemungkinan meresapnya lagi propaganda AS sebagai polis dan penyelamat dunia. Seolah-olah mereka mampu 'menyekat' atau 'mengubah' skala kemahadahsyatan dan kehancuran dunia ketika Kiamat. Saya dimaklumkan "2012" akan berakhir dengan AS mencipta "Noah Ark" untuk menyelamatkan dunia. Wallahu a'lam.


Nantikan "2012" November ini. Anda sendiri menilainya.

Jumaat, 13 November 2009

Persiapan Jamuan 2es1

videonie vid2 masa persiapan jamuan kelas 2es1 kt bengkel pertanian......korang tengoklh gelagat diorang camne........ehm.......budk2 zaman skang mmg teruk..............tk ubah mcm monyet

Jamuan kelas 2 es1









nie mase jmuan kls....mula2 cadang nk buat kt kantin tp sbb ramai giler org.......sbb tu ktrong buat kt bengkel pertanian .........sprt kt lihat gambo kt sblh nie ....pagi2 lagi kt dh mula hias dgn belon.....kte juga ade...best badut .........yang sponsor die punye bakat tok buat belon......gamba yg ade kek banyk2 tu kt secret recipe.....alifflh yang sponsor tuk bli kek nie....tank-q alip.....alamak ade jugak gambo haziq separuh B.?@#.L.....best tau....sape nk no hp aku kot2 kte tk jumpe lagi ke..014-2324643...ok tq kpd sape yg tolong aku...

Khamis, 12 November 2009



sprt kte lihat kt gambo sbnrnya bukan kenduri kahwin tp open house sj.............tk lebih tk kurang........maaflh yg tk ajak tu...best giler.....kalo korang nk tau kru..open house disertai oleh kebanyankan lelaki dr 2 es1........dpt upah lumayan tu................tp yg paling best skali buat ABC .........kalo korang nk tau RAJALH yang buat ABC untuk semo org bukan pak cik kt gambar nie........


Selasa, 13 Oktober 2009

Nyamuk

videonie masa open house rumah saye....best jugak....kebetulan mase tu jugak org sembur nyamuk...jadi apelagi mainlh...

Mengenai Saya

Foto saya
The true mystery of the world is the visible, not the invisible

Video Bola sepak

Loading...